Beste restaurants in Puerto Vallarta, Mexico - Geiten onderweg (2024)

Voor een relatief kleine stad isPorto Vallartahet heeft een behoorlijk verbazingwekkende culinaire scene. Van eenvoudige straattaco-verkopers tot luxe eetgelegenheden, hier wordt om elke hoek wel iets lekkers bereid. In deze restaurantgids van Puerto Vallarta bekijken we enkele van de beste plekken om te eten in de stad.

Al drie jaar noem ik PV mijn thuis weg van huis, en een van de dingen die ik het leukst vind aan het leven hier (afgezien van de eindelozeDingen om te doen) is de verscheidenheid aan gerechten. Natuurlijk kun je overal heerlijk Mexicaans eten krijgen, maar er zijn ook geweldige plekken voor brunch, pizza, sushi, veganistisch en vrijwel alles waar je maar zin in hebt.

Eten is een van de bestedingen om overal in Mexico te doen, en gelukkig voor mij biedt Puerto Vallarta veel smakelijke gerechten.

Ondanks dat ik vrijwel elke dag uit eten ga, vind ik de kosten van levensonderhoud in Puerto Vallarta redelijk redelijk. De meeste restaurants in Puerto Vallarta zijn redelijk betaalbaar, en zelfs de echt chique restaurants hebben meestal een speciale promotieRestaurantweektussen half mei en half juni.

I migliori ristoranti di Puerto Vallarta, Messico - Goats On The Road (1)

Het restaurant enPV-nachtlevenheeft de afgelopen jaren een lange weg afgelegd, vooral als het gaat om de mogelijkheden voor een drankje. De tijd dat Corona het enige beschikbare bier was, is al lang voorbij. Puerto Vallarta is nu de thuisbasis van een aantal uitstekende microbrouwerijen, en je kunt ook ambachtelijke bieren van anderen vindendelen van Mexico. Het is tegenwoordig ook niet moeilijk om hier een goed glas wijn of een ambachtelijke co*cktail te vinden.

Maak je klaar om aan het einde van dit artikel te watertanden, want we staan ​​op het punt om in de beste restaurants in Puerto Vallarta te duiken.

De beste restaurants van Puerto Vallarta voor ontbijt

Fredy's toekan

  • Openingstijden: 7 dagen per week geopend van 8.00 tot 14.45 uur
  • Telefoon: 01 322 223 0778
  • Locatie: Basilio Badillo 245, Zona Romantica (Klik hiervoor richtingen)
  • Beoordeling op TripAdvisor: 4,5/5

Ik ga zelden uit eten, maar drink liever rustig van mijn koffie en eet 's ochtends thuis. Als ik uit eten ga, is dat bijna altijd bij Fredy's. Het is altijd een goede keuze, vooral tijdens die luie weekenden met een kater.

Deze plaats staat in bijna elke restaurantgids van Puerto Vallarta die je leest, en met goede reden. Het personeel is supervriendelijk, het menu is uitgebreid en de porties zijn enorm voor een zeer redelijke prijs.

Hun bekendste gerecht hier is absoluut het campesino-ontbijt: Arrachera-rundvlees met roodchilaquiles, gebakken of roerei en minder gebakken bonen. Ik ben ook een grote fan van hun veganistische burrito en Mexicaanse omelet. Wees er wel op voorbereid dat je een afhaaldoos nodig hebt, want ze bezuinigen hier zeker niet op porties!

Een andere reden waarom Fredy's een van de beste restaurants in Puerto Vallarta is, is hun uitgebreide drankenkaart. Hier kun je kiezen uit verschillende soorten koffie, smoothies, milkshakes en zelfs co*cktails. Want weet je, een brunch zonder mimosa's is gewoon een triest ontbijt!

Als je een ... hebtrondleiding of excursieOm daar te komen, moet je er rekening mee houden dat je hier misschien even moet wachten op een tafel. Zorg er ook voor dat je contant geld bij je hebt, want ze accepteren hier geen kaarten.

I migliori ristoranti di Puerto Vallarta, Messico - Goats On The Road (2)

Mango's Beachclub

  • Openingstijden: 7 dagen per week geopend van 10.00 tot 21.00 uur
  • Telefoon: 01 322 222 0796
  • Locatie: Uruguay 109, 5 december (Klik hiervoor richtingen)
  • Beoordeling op TripAdvisor: 4/5

Omdat je in Puerto Vallarta bent, waarom zou je dan niet wat ontbijten?op het strand? Dat is precies wat u kunt doen bij Mango's Beach Club, een klassiek restaurant in Puerto Vallarta vlakbij de Malecon.

Hoewel je elke dag van de week van hun uitgebreide menu kunt bestellen, is de beste tijd om hier te komen de zondagse brunch. Inclusief een welkomstmimosa en een uitgebreid buffet met voldoende keuze.

Ze hebben vers gebakken brood, tropisch fruit, chilaquiles en zelfs de beroemdegepocheerde taartendie inwoners zijn van Jalisco. Zorg ervoor dat je honger hebt, want je wilt van alles een beetje proberen!

Mango's is een van de beste restaurants in Puerto Vallarta, want als je klaar bent met eten, kun je gewoon achterover leunen in een luie stoel en ontspannen. Een lekkere brunch gevolgd door een paar uur zon, zand en misschien een margarita of twee is de perfecte manier om een ​​zondagmiddag in PV door te brengen.

I migliori ristoranti di Puerto Vallarta, Messico - Goats On The Road (3)

De beste restaurants in Puerto Vallarta voor de lunch

Supergezond eten

  • Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur, zaterdag van 9.00 tot 14.00 uur
  • Telefoon: 01 322 139 9398
  • Locatie: Olas Altas 534-A, romantische wijk (Klik hiervoor richtingen)
  • Beoordeling op TripAdvisor: 5/5

Dit gezondheidsbewuste restaurant staat momenteel bovenop TripAdvisor als het beste restaurant in Puerto Vallarta. Dat komt misschien als een verrassing in een Mexicaanse badplaats die vooral bekend staat om zijn garnalentaco's, enorme borden met nacho's en in spek gewikkelde hotdogs, maar mensen hebben gepraat!

Eerlijk gezegd is Salud Super Food op elk moment van de dag goed. Persoonlijk ben ik er nog niet geweest voor het ontbijt, maar ze hebben een aantal solide opties voor vroege vogels. Hun lunchopties zijn uitstekend, met als hoogtepunt hun Salud Super Bowls. Met een van deze kun je niet fout gaan!

Ze hebben ook een grote verscheidenheid aan sandwiches, wraps en salades. Ik ben dol op al pastor-taco's en zo, maar zo nu en dan is het lekker om iets anders te hebben, zoals een curry-kipwrap. Hun Pachamama-vegetarische burger is ook een zeer populaire keuze.

Een van de redenen waarom dit op de lijst met beste restaurants in Puerto Vallarta staat, is dat het zeer eerlijke prijzen heeft. De meeste ontbijtproducten kosten $ 3-4, en je kunt lunchen voor $ 5-6. Voeg nog eens $ 2-4 toe voor een smakelijke koffie of smoothie en je hebt een geweldige maaltijd voor minder dan $ 10.

Diana-restaurant

  • Openingstijden: 7 dagen per week geopend van 8.00 tot 18.00 uur
  • Telefoon: 01 322 107 7090
  • Locatie: Calle Francisco I. Madero 243, Zona Romantica (Klik hiervoor richtingen)
  • Beoordeling op TripAdvisor: 4,5/5

Tot nu toe is dit absoluut het beste lokale restaurant in Puerto Vallarta op onze lijst. Kom hier voor de lunch en de plaats zal vol zitten met de lokale bevolking die hier naartoe komt vanwege hun uitstekende etendagelijks menu(menu van de dag).

De kaart wisselt dagelijks, maar je kunt altijd kiezen voor een soep, een voorgerecht en een groot glaszoetwater. Ze hebben meestal vlees-, vis- en vegetarische opties voor iedereen.

Het is niet alleen een van de beste plekken om te lunchen in Puerto Vallarta, het is ook een van de meest betaalbare. Dat bevredigende en vullende menu van de dag kost je slechts $ 3-4, afhankelijk van je keuze. Zo bespaar je meer geld om later uit te gaan en van het nachtleven te genieten!

De mensen die hier werken zijn super aardig en altijd zeer attent voor klanten. Dit is waarschijnlijk mijn favoriete plek om te lunchen in Puerto Vallarta en ik geniet er altijd van om daar te dineren.

De beste restaurants in Puerto Vallarta voor het diner

Café des Artistes (een van de beste restaurants in Puerto Vallarta voor romantiek)

  • Openingstijden: 7 dagen per week geopend van 17.30 uur tot 23.00 uur
  • Telefoon: 01 322 226 7200
  • Locatie: 740 Guadalupe Sanchez-straat, El Centro
  • Beoordeling op TripAdvisor: 4,5/5

Als het gaat om de beste restaurants in Puerto Vallarta, komt deze plek altijd naar voren. Gedefinieerd als "Franse keukenmet Mexicaanse innovatie", wordt geregisseerd door de buitengewone chef-kok Thierry Blouet.

Het menu verandert hier altijd en het is behoorlijk indrukwekkend. De meeste mensen kiezen voor het degustatiemenu van de chef-kok, een 6-gangen feestmaal en een ware traktatie voor uw smaakpapillen! Ze hebben altijd een vegetarische optie, evenals een lichter driegangenbistromenu.

Om u een idee te geven van wat u kunt verwachten, vindt u hier enkele gerechten van de huidige menukaart: met kaas gevulde courgettebloemen, verse tonijn met pindakorst, tomatenrisotto met truffels en habanero-peper gevuld metpassiefruitmousse. kwijlen.

Hoewel het eten hier de ster van de show is, is de sfeer de helft van het plezier van uit eten gaan in Café de Artistes. Zittend in hun weelderige buitentuin voelt het alsof je in de jungle bent, en het is een prachtige setting voor een maaltijd. Als u op zoek bent naar een romantisch avondje uit in de stad, dan is dit de plek om naartoe te gaan! Het is duur, maar het is het waardgewichtvoor deze geweldige eetervaring.

latte

  • Openingstijden: 7 dagen per week geopend van 18.00 tot 01.00 uur
  • Telefoon: 01 322 293 0901
  • Locatie: Km 2.5, Boulevard Francisco Medina Ascencio, Hotelzone (Klik hiervoor richtingen)
  • Beoordeling op TripAdvisor: 4,5/5

Dit is een van de populairste restaurants van Puerto Vallarta en staat momenteel op de derde plaats op TripAdvisor. Het ligt een beetje weg van de drukte van de binnenstad, maar is gemakkelijk bereikbaar vanwege de ligging vlak bij een belangrijke snelweg en is de reis zeker waard.

La Leche bevindt zich in een unieke minimalistische ruimte die zeer in het oog springt. Het wordt gerund door chef-kok Alfonso Cadena en het menu verandert voortdurend, afhankelijk van wat er beschikbaar is en waar hij zin in heeft om te koken. Dit is wat ervoor zorgt dat mensen terugkomen naar dit uitstekende restaurant in Puerto Vallarta.

Ook is hier op de 2e verdieping een leuke bar aanwezig waar u voor of na het diner kunt genieten van een drankje. Over diner gesproken, dit is het soort plek waar het geen kwaad kan om te reserveren. Zorg er ook voor dat je je slippers en tanktops uitdoet voordat je deze chique plek betreedt!

Als je niet de moeite hebt om te reserveren en je netjes te kleden (geloof me, ik begrijp het), kun je het eten hier nog steeds proberen. Ze hebben 's middags buiten een foodtruck geparkeerd waar ze een aantal fantastische taco's en burrito's bereiden. Het staat al een tijdje op mijn bucketlist en na het bestuderen van deze gids denk ik dat ik de reis misschien wel een keer moet maken!

Van Palapa

  • Openingstijden: 7 dagen per week geopend van 8.30 tot 23.00 uur
  • Telefoon: 01 322 222 5225
  • Locatie: Los Muertos-strand, Preekstoel 105-3, Zona Romantica (Klik hiervoor richtingen)
  • Beoordeling op TripAdvisor: 4,5/5

Veel mensen willen een strandrestaurant vinden in Puerto Vallarta en wie kan hen dat kwalijk nemen? Er is gewoon iets aan dineren met je tenen in het zand en de ondergaande zon dat moeilijk te verslaan is.

Als het gaat om de beste strandrestaurants in Puerto Vallarta, ben je bij La Palapa aan het juiste adres. Hun slogan is "Tropical Elegance Since 1959", en dat is precies waar ze bekend om staan!

Je kunt hier terecht voor elke maaltijd die je wilt, maar mijn aanbeveling geldt zeker voor het diner. Het is een van de beste plekken om de zonsondergang in Puerto Vallarta te bekijken aan een tafel bij kaarslicht. Als je op zoek bent naar een date night in PV, dan heb je het gevonden!

Hun menu is enorm en is zeer gericht op zeevruchten. De huidige voorgerechten zijn onder meer een kreeftenbisque en een gestoofde rundvleesbisquemarinadeoctopus, terwijl de voorgerechten variëren van een snapperfilet tot rundvleesmedaillons. Je kunt hier tussen de $ 50 en 75 per stuk verwachten voor het diner plus een drankje.

I migliori ristoranti di Puerto Vallarta, Messico - Goats On The Road (4)

De beste plekken voor snacks en drankjes in Puerto Vallarta

Moesson

  • Openingstijden: 7 dagen per week geopend van 11.00 tot 23.00 uur
  • Telefoon: 01 322 260 9718
  • Locatie: Venustiano Carranza 239, Romantische Zone (Klik hierroutebeschrijving opvragen)
  • Beoordeling op TripAdvisor: 4,5/5

Hoewel Pacifico con lime geweldig is, heb je soms gewoon een goede IPA of stout nodig. Kijk naar de goede mensen van Monzón, die al bijna twee jaar heerlijke ambachtelijke bieren brouwen in Puerto Vallarta.

Bij Monzón veranderen ze altijd hun to-do lijstje en maken ze hele creatieve bieren. Op dit moment hebben ze onder andere een passievruchtwitbier, een Northwest Red Ale en een geroosterde kokosnoot Imperial Stout. Het is moeilijk om er hier maar één te kiezen, dus begin met een vlucht om te zien wat je het leukst vindt.

I migliori ristoranti di Puerto Vallarta, Messico - Goats On The Road (5)

Monzón is de perfecte plek om te ontsnappen aan de middaghitte of zware regenval van Puerto Vallarta. Van 3 tot 5 hebben ze een uitstekend Happy Hour met tapasborden voor ongeveer $ 2. Als het regent, regent het! Ze bieden altijd kortingen op bier tijdens onweersbuien. Ik heb daar vaak vastgezeten en mij hoor je niet klagen!

Als je van quizavonden houdt, zorg dan dat je hier op woensdag om 18.30 uur bent. Het is gratis en teams krijgen 25% korting op draagraketten - een geweldige manier om vrienden te maken en plezier te hebben.

1.000 caretta's

  • Openingstijden: geopend van dinsdag tot en met zondag van 14.00 tot 24.00 uur
  • Telefoon: 01 322 222 8267
  • Locatie: Uruguay 162, 5 december (Klik hiervoor richtingen)
  • Beoordeling op TripAdvisor: 4,5/5

Weet je, ik moest mijn plaatselijke drinkplaats gewoon op deze lijst met de beste restaurants in Puerto Vallarta zetten! Hoewel het zeker meer een plek is voor snacks en bier dan een full-service restaurant, verdient het hier toch een plekje.

Laat me eerst de naam uitleggen.zorgtahet zijn de grote flessen bier die je bij plaatselijke buurtwinkels kunt kopen. Het is meestal ongeveer 32 ounces (940 ml) bier; meestal lokale lagers zoals Corona, Victoria of Pacifico.

Voor een lange tijd,zorgtaze waren een populair item op barmenu's. Tegenwoordig worden ze echter steeds moeilijker te vinden. Daarom hou ik van deze lokale ontmoetingsplaats. Het is een eenvoudig dakterras op een steenworp afstand van de oceaan met plastic stoelen en parasols voor schaduw, en ze serveren alleen koud ijszorgtasamen met enkele pittige snacks.

Het hoofdmenu-item hier isaguachile– rauwe garnalen gedrenkt in een saus bestaande uit limoensap, chilipeper, zout en koriander. Het is verkrijgbaar in verschillende smaken en kruidenniveaus en je kunt ook frietjes laten dippen in de saus naar keuze. Het is de perfecte plek om een ​​paar goedkope biertjes en een hapje te pakken voordat je eropuit gaat voor een avondje stappen in de stad.

I migliori ristoranti di Puerto Vallarta, Messico - Goats On The Road (6)

De beste plekken voor taco's in Puerto Vallarta

We kunnen geen lijst hebben met de beste plekken om te eten in Puerto Vallarta zonder een hele sectie aan taco's te wijden! Eerlijk gezegd kun je op vrijwel elke hoek van deze stad geweldige taco's vinden. Dat gezegd hebbende, er zijn enkele plaatsen die opvallen in de massa.

In Tako di Pancho

  • Openingstijden: Open van maandag tot en met zaterdag van 18.00 tot 02.00 uur
  • Telefoon: 01 322 222 1693
  • Locatie: Basilio Badillo 162, Zona Romantica (Klik hiervoor richtingen)
  • Beoordeling op TripAdvisor: 4,5/5

Maak een wandeling over de Malecon, bezoek de kerk, wacht in de rij voor Pancho's - dit zijn enkele van de dingen die je moet doen tijdens een reis naar Puerto Vallarta. Er is altijd veel publiek in dit populaire restaurant in Puerto Vallarta, gespecialiseerd intaco's al pastor.

Heerlijke taco's met varkensvlees en ananas zijn echter niet het enige dat hier op het menu staat. Je kunt ook een verscheidenheid aan andere vullingen voor je taco's krijgen of upgraden naar een quesadilla of taart. Bestrijk ze met verschillende sauzen en hete sauzen voor wat smaak en geniet ervan!

Natuurlijk hebben ze ook genoeg drankjes om al die pittige taco's weg te spoelen. Persoonlijk vind ik het heerlijk om hun margarita met een omgekeerde Corona in het glas te hebben – dat is een geweldige manier om het feest te laten beginnen!

I migliori ristoranti di Puerto Vallarta, Messico - Goats On The Road (7)

Pepper's Taco's

  • Openingstijden: Elke dag geopend van 13.00 tot 18.00 uur
  • Telefoon: 01 322 223 1703
  • Locatie: Calle Honduras 145C, 5 december (Klik hiervoor richtingen)
  • Beoordeling op TripAdvisor: 4.5.5

Aan mijn kant van de stad is Pepe's de plek waar je naartoe moet voor je taco-fix. Je hoeft hier niet in de rij te wachten, maar je krijgt nog steeds heerlijke taco's al pastor.

Mijn favoriete item op hun menu is de Vallarta. Het is een quesadilla met garnalen en spek en het is absoluut fantastisch. Ik denk dat ik er nu een wil, sterker nog!

Als je tot diep in de nacht doorgaat met feesten in clubs aan de Malecon, is Pepe's je beste vriend. Deze jongens blijven open tot 6 uur 's ochtends om ervoor te zorgen dat je lekker dik buikvoer hebt om van al die tequila te genieten!

De beste straatvoedselverkopers in Puerto Vallarta

Taqueria Los Jarochos

  • Openingstijden: Elke avond behalve dinsdag geopend van 18.00 uur tot laat
  • Telefoon: 044 322 169 6989
  • Locatie: Lázaro Cárdenas 386, Romantische Zone (Klik hiervoor richtingen)
  • Beoordeling op TripAdvisor: 5/5

Als je in de buurt van het historische centrum bent en een snelle snack nodig hebt, is dit altijd een goede keuze. Ik kan je niet vertellen hoeveel nachten ik in de stad ben geweest en hier langskwam voor een snelle taco of taart. Het is veel gemakkelijker en goedkoper dan in een restaurant zitten.

Dit is eigenlijk slechts een van de vele straatvoedselverkopers in dit gebied. ApotheekGuadalajaraaan de overkant is een halte van veel buslijnen, dus er is voldoende straatvoedsel voor alle mensen die van en naar hun werk gaan.

Ik raad ten zeerste aan om naar een te gaanstreetfood-tourvan de oude stad. Je kunt je eigen taco maken door simpelweg een taco van verschillende leveranciers te proeven, of je kunt je aanmelden voor een rondleiding en met een groep en gids meegaan.

I migliori ristoranti di Puerto Vallarta, Messico - Goats On The Road (8)

De zeevruchten tante

  • Openingstijden: dagelijks geopend van 10.30 tot 22.30 uur, behalve woensdag
  • Telefoon: 01 322 168 5331
  • Locatie: Calle Honduras 215, 5 december (Klik hiervoor richtingen)
  • Beoordeling op TripAdvisor: 4,5/5

Nogmaals, ik ben een beetje bevooroordeeld ten opzichte van een plek in mijn buurt, maar La Tia heeft er gelijk inSoortgelijkGoed. Deze nuchtere straatvoedselverkoper en lokale eetgelegenheid is zelfs een van de redenen waarom we ervoor hebben gekozen om in de omgeving te wonen. Eerlijk gezegd, het is geweldig!

De naam betekent eigenlijk 'Tante's Seafood', dus verwacht hier geen chorizo ​​of arrachera. Wat je krijgt is behoorlijk verbazingwekkendcevicheen mijn favoriet: de marlijntaco's. Marlin – het is het spek van de zee!

Deze plaats heeft een trolley op straat als je gewoon een snelle hap wilt nemen. Als je niet zo van eten op straat houdt, kun je ook binnen een tafel krijgen. La Tia is het perfecte restaurant in Puerto Vallarta om lokale zeevruchten te proberen.

Klaar om te genieten van de beste restaurants in Puerto Vallarta?

Mocht je het nu nog niet weten: ik ga graag uit eten in deze stad. We zijn geweestin hiel Mexicoen Latijns-Amerika in het algemeen de afgelopen jaren, en we worden altijd weer aangetrokken tot PV.

Het zijn niet alleen de uitzichten op de oceaan en de bergen die we zo leuk vinden aan deze plek; de geweldige restaurants van Puerto Vallarta laten ons altijd hongerig naar meer. Er zijn hier zoveel geweldige opties en het feit dat je op het strand van een goede maaltijd kunt genieten zonder veel geld uit te geven, verveelt nooit!

Als je nog een uitstekende aanbeveling voor een restaurant in Puerto Vallarta hebt, laat dan hieronder een reactie achter en laat het ons weten.

Vind je dit artikel leuk? Speld het!

I migliori ristoranti di Puerto Vallarta, Messico - Goats On The Road (9)I migliori ristoranti di Puerto Vallarta, Messico - Goats On The Road (10)I migliori ristoranti di Puerto Vallarta, Messico - Goats On The Road (11)

Beste restaurants in Puerto Vallarta, Mexico - Geiten onderweg (2024)

FAQs

Wat te zien in Puerto Vallarta? ›

De beste attracties in Puerto Vallarta
  1. Puerto Vallarta Boulevard (The Malecon) 17.398. Pieren & boulevards. ...
  2. Zona Romántica. 3.970. Historische wandelgebieden. ...
  3. Act2PV. 2.313. Theaters. ...
  4. Parroquia de Nuestra Señora de Guadalupe. 5.332. ...
  5. The Palm Cabaret and Bar. 619. ...
  6. Bay of Banderas. 609. ...
  7. Marina Vallarta. 1.887. ...
  8. Centro Histórico. 2.312.

Wat moet je zeker bezoeken in Mexico? ›

Bezienswaardigheden
  • Acapulco Beroemd vanwege het nachtleven.
  • Cancún Dé badplaats op Yucatán.
  • Chichén Itzá Wereldberoemde oude Maya-stad.
  • Merida Het koloniale hoogtepunt van Yucatan.
  • Mexico-Stad Levendige hoofdstad van Mexico.
  • Oaxaca Het culturele hart van Mexico.
  • Palenque Indrukwekkend tempelcomplex in de Mexicaanse jungle.

Wat zijn de mooiste plekken in Mexico? ›

Mooiste plekken in Mexico
  1. Yucatán. ...
  2. Chiapas - Palenque en de Sumiderokloof. ...
  3. Midden van Mexico - Huasteca en Ciudad Valles. ...
  4. Oaxaca. ...
  5. Westkust Mexico - Puerto Vallarta. ...
  6. Vulkanen Mexico. ...
  7. Bergen en woestijnen Mexico. ...
  8. Wildlife in Mexico.

Wat te zien in Puerto Rico? ›

De beste attracties in Puerto Rico
  1. Old San Juan. 16.701. Historische locaties • Wijken. ...
  2. El Yunque National Forest. 6.843. ...
  3. Casa Bacardi Puerto Rico. 6.161. ...
  4. San Juan Nationaal Historische plaats. 7.148. ...
  5. Castillo de San Cristobal. 4.645. ...
  6. Flamenco Beach. 3.602. ...
  7. Castillo San Felipe del Morro. 4.403. ...
  8. Bioluminescent Mosquito Bay. 2.709.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Arline Emard IV

Last Updated:

Views: 6420

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Arline Emard IV

Birthday: 1996-07-10

Address: 8912 Hintz Shore, West Louie, AZ 69363-0747

Phone: +13454700762376

Job: Administration Technician

Hobby: Paintball, Horseback riding, Cycling, Running, Macrame, Playing musical instruments, Soapmaking

Introduction: My name is Arline Emard IV, I am a cheerful, gorgeous, colorful, joyous, excited, super, inquisitive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.